MON DADA

MON DADA Livraison à Domicile

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 19 beoordelingen
21 jan 2020 om 7:53 Penne besteld, niet gekregen.. voor 12 euro pasta arrabiata ter waarde van 2 euro. Grote teleurstelling en hele nacht darmklachten
19 jan 2020 om 17:03 Wij vonden het fantastisch lekker. Veel variatie in de groentjes en mooi gepresenteerd. We namen de medium schotels en porties waren ruim voldoende. Ik heb mijn tonijn/zalm schotel wel aangevuld met wat extra's. Voor net geen 15€ had ik een super gerecht
29 nov 2019 om 15:19 De saus was volledig uitgelopen in de zak. Er zaten geen zaden op de gevraagde salade en extra saus zoals gevraagd was ook niet meegeleverd. Jammer, want toen ik daar at was alles super lekker en perfect inorde.
17 nov 2019 om 9:49 Top. Heb besteld en ben zelf gaan eten. Zeer proper, gezonde eten en lekker. Ik ga vaak binnen springen of bestellen.
12 nov 2019 om 13:47 Helemaal uitgelopen - zak gescheurd toegekomen - overal saus op de grond - kortom helemaal niet aangenaam.
9 nov 2019 om 21:17 Bloody good
22 okt 2019 om 7:22 Zeer goed !
16 okt 2019 om 14:19 Het eten was top en de levering was zelfs een beetje te vroeg maar dat was helemaal niet eg.
1 okt 2019 om 18:58 Eten plakte in de verpakking. Weinig vlees. Waar was de spek? Klein potje kaas. Prijs te hoog.
21 sep 2019 om 19:15 Zeer gezond en lekker. Zal zeker niet laatste keer zijn.
10 sep 2019 om 0:23 Cheesecake super lekker! De smokey chicken salade vond ik persoonlijk maar bijzonder saai, de dressing kan véél beter dan wat het is (zie Fitchen en Fithap). De kip zelf was wel heel goed!
9 sep 2019 om 14:28 Uitstekend